13.2.2015

Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab ja Suomen Rakennuskone Oy yhteistyöhön

Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab ja Suomen Rakennuskone Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen Atlas Copco -maarakennuskoneiden lisälaitteiden ja maantiivistäjien myynnistä.

Atlas Copco -tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja asiakkaiden keskuudessa luotettaviksi todettuja. Lisälaitteiden laaja valikoima ja siten juuri oikean lisälaitteen valinta peruskoneeseen mahdollistavat koneen monipuolisen käytön. Asiakkaalla on näin aina peruskoneeseen sopiva lisälaite ja työ sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti.

Atlas Copcon valikoimista löytyy kaivukoneisiin lisälaitteita, kuten esimerkiksi iskuvasaroita, purkutyökaluja ja erilaisia materiaalinkäsittelykouria.

Atlas Copco -maantiivistäjät ovat maarakennusalan asiakkaiden keskuudessa tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Valikoimasta löytyy yhteen suuntaan kulkevia maantiivistimiä kokoluokassa 95-141 kg ja kahteen suuntaan kulkevia maantiivistimiä kokoluokassa 155-780 kg. Lisäksi valikoimaan kuuluu pyöreä LX90, jolla voi tiivistää putkikaivantoja sekä kaivonrenkaiden reunat.

Lisätietoja:

Jari Salomäki
Myyntijohtaja
Puh. 0400 264 800