14.4.2014

4000 tyytyväistä kävijää - Mansen Mörinät 2014 oli Suomen Rakennuskone Oy:n historian suurin menestys

13. Mansen Mörinät pidettiin perinteisesti maalis-huhtikuun vaihteessa. 4000 vierailijaa saivat nauttia vieraanvaraisuudesta, johon kuuluivat perinteiset elementit: koneuutuuksia, varaosatarjouksia, pyttipannua ja asiantuntevaa palvelua.

Uutuuksista oli näkyvimmin esillä PC170LC-10, joka oli ensimmäistä kertaa näytillä Euroopassa. Hybridikaivinkone herätti huomattavan paljon kiinnostusta ja näyttääkin vahvasti siltä, että nyt se lyö itsensä lopullisesti läpi Suomessakin. Polttoaineen hinta ei tule laskemaan lähivuosina ja 5 v/10000 h takuu hybridikomponenteille ovat asioita, joita ei voi sivuuttaa uutta konetta hankittaessa. Hybridin lisäksi koekaivuualueella oli mahdollista tutustua asemansa aina vain enemmän vahvistaneeseen PC138USLC-10:iin ja PC55MR-3:een.

Satsaus jälkimarkkinointipalveluihin oli näkyvästi esille mm. uusien huoltoautojen muodossa - muiden toimenpiteiden ohella, lähitulevaisuudessa Suomen Rakennuskone on vielä paremmin lähellä asiakasta.

SR-O Rent lanseerattiin usean koneen voimin ja myös se sai hyvän vastaanoton. Vaihtoehto ostamiselle on vuosi vuodelta kiinnostavampi.

Lisätietoja:

ota yhteyttä konemyyntiin