20.11.2012

17 kuution hiilikauhalla varustettu pyöräkuormaaja tehostamaan hiilen syöttöä Raaheen

Vasemmalta oikealle: Suomen Rakennuskone Oy:n myyntijohtaja Kari Kokkonen ja aluemyyntipäällikkö Jari Ala-Huita, Pentti Hämeenaho Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sarajärvi ja varatoimitusjohtaja Jarmo Virsiheimo ja Komatsu Europen avainasiakaspäällikkö Nicolas Rousseau.

Pentti Hämeenaho Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sarajärvi ja varatoimitusjohtaja Jarmo Virsiheimo vastaanottivat uuden, tuottavuutta lisäävän Komatsu WA600-6 -pyöräkuormaajan FinnMateria 2012 -messujen yhteydessä.

Kone on tilattu niin sanottuna ”load and carry”, eli kantoversiona. Raahen terästehtaalle laivoilla saapuvan materiaalin siirto syöttimeen hoituu 17 kuutiometrin hiilikauhalla tehokkaasti ja vaivattomasti. Ominaispainoltaan 0,8–1,0 tonnia kuutiolta painava hiili kulkee edelleen syöttimeltä hihnakuljettimilla masuuniin.

Pentti Hämeenaho Oy on raahelainen terästehtaan tehdaspalveluun erikoistunut kuljetus- ja konepalveluliike. Yritys toimii Rautaruukki Oyj:n Raahen terästehtaan alueella tarjoten työpaikan noin 190 työntekijälle, toimihenkilölle ja aliurakoitsijalle. Yrityksen kalustoon kuuluu kuorma-autoja, maansiirtoautoja, kuonankuljetusajoneuvoja, maansiirtokoneita, trukkeja, konttikurottajia, pyöräkoneita, murskaus- ja seulontalaitteita sekä muuta erikoiskalustoa yhteensä noin 100 yksikköä.

Komatsu WA600-6 pähkinänkuoressa

  • Moottorin teho 396 kW / 531 hh
  • Työpaino 55 tonnia

Lisätietoja

Varatoimitusjohtaja Jarmo Virsiheimo,
Pentti Hämeenaho Oy
0500 686 579

Kari Kokkonen
Suomen Rakennuskone oy
050 555 4950