Tietosuojaseloste

Me Suomen Rakennuskoneella kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tässä selosteessa kerrotaan, miten ja miksi Suomen Rakennuskone Oy (myöhemmin SR-O) käsittelee henkilötietojasi. Lisäksi kerrotaan, miten turvaamme tietosi, kuinka voit olla meihin yhteydessä ja mitä oikeuksia sinulla on.

Rekisterinpitäjä

Suomen Rakennuskone Oy
Metallitie 6
33960 Pirkkala
Y-tunnus 0900009-0

Puh. 020 775 8400
s-posti:

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella käsittelemme henkilötietoja

SR-O käsittelee henkilötietoja, jotta voi

-          tarjota asiakkailleen ja muille sidosryhmille tuotteita ja palveluita

-          hallinnoida kaupallisia ja sopimuksellisia suhteita

-          tehdä kyselyjä ja markkinatutkimuksia selvittääkseen tuotteidensa ja palveluidensa laatua ja asiakkaiden mieltymyksiä ja kehittääkseen toimintaansa

-          hallinnoida paremmin verkkosivujaan ja parantaa selailukokemusta

Suurimmalle osalle kerätyistä tiedoista on sopimusperuste. Muita perusteita voivat olla suostumus, lakisääteiset velvoitteet tai oikeutettu etu.

Mitä henkilötietoja keräämme

Edellä mainittuja tarkoituksia varten voimme kerätä seuraavia henkilötietoja:

-          Nimi

-          Yhteystiedot: puhelinnumero, s-posti, osoite (yrityksen)

-          Yritys/työnantaja, ammattinimike

-          Asiakkuuteen perustuvat tiedot kuten ostot ja yhteydenotot, yhteyshenkilöt

-          Sisäpiiriin rekisteröityminen

Verkkosivut ja evästeet

Eväste on pieni tiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle tämän käydessä jollakin verkkosivulla.

Evästeitä käytetään mm. mittaus- ja tutkimustarkoituksiin verkkosivuston käytön tyypin ja määrän selvittämiseksi. Vierailija voi halutessaan estää evästeiden vastaanoton Internet-selaimensa asetuksista käsin, tai milloin tahansa poistaa Internet-selaimensa tallentamat evästetiedostot päätelaitteeltaan.

Kuinka kauan SR-O säilyttää tietojasi

SR-O säilyttää tietoja niin kauan kuin se on tarpeellista niille määritetyssä tarkoituksessa, tai niin kauan kuin laki määrittää.

Henkilötietojen suojaus

SR-O on toteuttanut tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellakseen keräämiään henkilötietoja mm. luvattomalta käsittelyltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta. 

Kenelle voimme luovuttaa tietoja

SR-O voi luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille, kuten jälleenmyyjille ja sopimushuoltajille voidakseen noudattaa sitoumuksiaan asiakkailleen. SR-O voi luovuttaa tietoja myös viranomaiselle, jos laki niin edellyttää.

SR-O ei luovuta henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle ilman erillistä sopimusta

Oikeutesi

Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tietojen

-          tarkastamiseen ja oikaisemiseen

-          poistamiseen

-          käsittelyn rajoittamiseen ja vastustamiseen

-          siirtämiseen järjestelmästä toiseen

Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutetun toimisto), mikäli hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja muita voimassa olevia lakeja.

 

Päivitetty 29.5.2018