Atlas Copco ja KVX-tuotteet

Atlas Copcon hydrauliset lisälaitteet ja maantiivistäjät

Suomen Rakennuskone on aloittanut Atlas Copcon hydraulisten lisälaitteiden ja maantiivistäjien jälleenmyyjänä Suomessa. Sopimuksen myötä Suomen Rakennuskone vahvistaa entisestään asemaansa asiakkaidensa täyden palvelun tavarantoimittajana. Atlas Copco on laajentanut rakennuskoneiden tuotevalikoimaa voimakkaasti yritysostoin ja panostamalla tuotekehitykseen, nyt yhtiö pystyy tarjoamaan kattavan lisälaitevalikoiman useimpien urakoitsijoiden tarpeisiin.

Uudet tuoteryhmät tukevat Suomen Rakennuskoneen edustuksen, Komatsu maanrakennuskoneiden markkinointia tarjoamalla asiakkaalle mahdollisuuden hankkia kaikki työssä tarvittava yhdestä paikasta. Lisälaitteiden ja peruskoneiden sopivuus ja asianmukaiset säädöt tulevat parhaiten varmistetuksi, kun koko paketti hoidetaan kerralla kuntoon. Luonnollisesti Rakennuskoneen myyjät myyvät laitteita mielellään myös jälkiasennukseen kaikkiin merkkeihin.

Polttomoottorikäyttöiset maantiivistäjät, eli tärylätkät täydentävät tuotevalikoimaa. Käytännössä kaikilla maanrakentajilla tärylätkälle käyttöä löytyy lähes päivittäin ja useimmilla nämä laitteet kulkevat aina työmailla mukana. Suomen Rakennuskone tarjoaa kaikkia Atlas Copcon malleja ja kysytyimmät kokoluokat ovat varastotavaraa Pirkkalassa.

Lue lisää: www.atlascopco.fi

 

KVX-kauhat ja -kulutusosat

Suomen Rakennuskone Oy vastaa norjalaisten Komatsu KVX-kauhojen ja -kulutusosien maahantuonnista ja myynnistä. Innovatiivinen KVX tunnetaan kestävistä ja energiaa säästävistä ratkaisuistaan.

KVX-kauhat ovat monesta syystä mielenkiintoinen tuttavuus. Tuotteiden laatu alkaa kirjaimellisesti pintaa syvemmältä. Kokonaan ilman hitsausta valmistettujen kauhojen huulilevyjen ja kulutusosien materiaalina käytetään 500-600 Brinell-kovuusluokan valssattua ja taottua Sagitta-terästä. Materiaali tarjoaa suuren vetolujuuden – esimerkiksi kauhojen teräskynnet ovat lähes 60 prosenttia kilpailijoitaan kovempia. Merkittävästi pienempi murtumisriski vähentää kalliita seisokkeja ja parantaa työturvallisuutta.

Kevyet ja kestävät

Kestävyys ei kuitenkaan lisää painoa, päinvastoin. Huulilevyjen ohuen rakenteen ja nerokkaan muotoilun johdosta sekä tunkeutuminen että maa-aineksen irtoaminen ovat huippuluokkaa. Samalla koneen tuottavuus ja polttoainetehokkuus paranevat. Myös renkaat kuluvat entistä hitaammin. Kauhojen pitkä kynsi suojaa huulilevyn pohjaa, eikä vaadi lisäsuojausta. Innovatiivinen huulilevyn suojajärjestelmä korvaa perinteisen huuliviisteen tarjoten useita etuja; osien vaihto on helppoa – rakenteessa ei ole pultteja, tappeja tai hitsausta – ja kiinnitys koneistettuun uraan on yksinkertaista.

Kaikki tämä tukee Suomen Rakennuskoneen tehtävää tuottaa lisäarvoa jokaiselle työtunnille. KVX-tuotteet ovat saatavana suuremmille kuormaajille sekä kaivukoneille tietyissä sovelluksissa.

Lue lisää: www.kvx.no